Itt vagyunk:Karrier iroda


Beköszöntő

2011 tavaszától a SZIE DPR projekt keretén belül a SZIE Alkalmazott Bölcsészeti Karán is működik a Karrier és Alumni Iroda.
Feladatunknak tekintjük, hogy segítsük a hozzánk forduló hallgatókat a sikeres munkavállalás előkészítésében, a szakmai továbblépések megtervezésében.

Mindehhez  felmérjük, értékeljük személyiségük fontosabb vonásait, tisztázzuk aktuális munkapotenciáljukat. Segítünk feltárni a munkához kapcsolódó értékeket, megismerni a lehetséges karrierutakat és   karriertervezési eszközöket.

Egyéni és csoportos tanácsadás keretében támogatjuk az önismeretet önértékelő eljárással (számítógépes változatban is)  különös tekintettel a kulcsképességekre.Igény szerint bővítjük a pályákkal kapcsolatos ismereteket is.

Praktikus tudást kaphatnak az érdeklődők álláskereső technikát illetően valamint motivációs levelek írásában. Az Alumni program sikeres, egykori berényi diákok számba vételét, fórumait tervezi és szervezi.

Terepregiszterek elkészítésére és informatikai tárolására is vállalkozott a jászberényi team.

A SZIE ABK egységes pedagógiai rendszerben működteti a főiskolai, a gyakorló általános iskolai és gimnáziumi tagozatát.Ebből az intézményi sajátosságból adódik,hogy pályaorientációs foglakozásokat is tartunk a pályaválasztás előtt álló gimnazistáknak és a továbbtanulásra készülő nyolcadikosoknak.
Szolgáltatásaink tematikáját foglalkozási tervben rögzítettük

 

Karrierirodánk munkatársai jelenleg:

Tasi István

Stefán Ildikó

Karrierirodánk munkatársai a projekt indulásakor:

Dr. Visnyik Katalin PhD (vezető)
Dr. Varró Bernadett  PhD.
Ribárszki Valéria
Dr. Szarvák Tibor PhD
Bagi Zsolt
Jávorszky Ferenc
Hartyáni de Dubois Krisztián
Tasi István
Kárpáti Dóra
Kissné Berhardt Renáta

Hiszünk tevékenységünk szükségességében, hasznosságában és bízunk eredményességében.

Dr. Visnyik Katalin PhD

 

 

Navigáció

Hibajelentés: informatika@abk.szie.hu